Искрено вярвам, че България може да стане друга държава, но

...
 Искрено вярвам, че България може да стане друга държава, но
Коментари Харесай

Александър Симов: Без БСП увеличените пенсии и безплатни детски градини нямаше да са факт

 Open photo

 

" Искрено имам вяра, че България може да стане друга страна, само че това е извънредно мъчно. Нашето държавно управление се опита да тръгне против открития десен стопански модел, който ни закотви с години да бъдем последни в Европейски Съюз по приходи и по развиване. И единствено опитът да се смени тази посока разсъни такава олигархична свирепост и медийна бомбардировка, която не помним в новата ни история. " Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България ” в 14 МИР - Перник Александър Симов в предаването " Думата е ваша " по БСТВ.

Той обърна внимание, че огромна част от тази медийна офанзива персонално е била ориентирана против Българска социалистическа партия, против водача на партията и министерството, която тя оглавяваше. “Защото там се смени философията, че страната би трябвало да бъде асистент на хората, а не инструмент за обогатяване на избрани хора ”, акцентира Симов.

Кандидатът за депутат от левицата е уверен, че в случай че има устойчиво ръководство със мощна обществена устременост, в интервал от 3 до 4 години България може “да излезе от политическото тресавище, в което се намира ”. “Затова би трябвало поредна обществена политика и поредна смяна на философията по какъв начин се ръководи страната ”, безапелационен е Симов.

Той прикани на тези избори хората да излязат да гласоподават: “Мнозина още от в този момент към този момент готвят да пируват на трапезата на Борисов, тъй като си вършат сметка, че хората няма да излязат да гласоподават и ГЕРБ ще се изстреля още веднъж на върха. Не би трябвало да го разрешаваме. Достатъчно помощници си има Борисов - и Движение за права и свободи, и Има Такъв Народ, и “Възраждане ”. Време е да изненадаме статуквото. ”

“БСП е партията, която за 7 месеца, в положение на четворна коалиция, съумя да прокара главните си обществени хрумвания. По това може да съдите, защото през днешния ден всички останали партии се пробват да си присвоят нашите достижения, само че нямаше да има увеличени пенсии и безвъзмездни детски градини без Българска социалистическа партия. Те бяха в програмата на левицата и ние ги реализрахме. Така че гласувайте с №28 за партията, която освен дава обещание, а извършва ”, прикани Александър Симов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР